ENKELHED,

BALANCE &

HÅNDVÆRK

CO-FOUNDERS & CEO:
JESPER MACHHOLM & MADS NIELSEN

Begge ser muligheder frem for begrænsninger, er grundige, dedikeret til opgaven, har en fælles vision for firmaet og hænderne 100% begravet i alle dele af produktionen.

Mads Nielsen er uddannet Grafisk Designer og har en stor og bred erfaring med visuel markedsføring. Mads står for produktudvikling og holder alt kørende ved at tage fat lige der, hvor det behøves. Han er en passioneret historiefortæller, et madøre, som elsker at eksperimentere og han har en kompromisløs insisteren på kvalitet ifht. de enkelte råvarer og produkter. Mads flyttede til Samsø med sin familie i 2015.

Jesper Machholm er uddannet M.Sc. i HRD fra RUC og har mange års erfaring med international organisatorisk ledelse. Jesper er et udadvendt og engageret menneske, som samtidig er den der står knivskarpt på økonomistyringsdelen. Jesper har styr på processer & paragraffer og han evner både at gøre idéer til virkelighed og at opbygge en god forretning. Jesper er kommet på Samsø siden 1974.

VI BYGGER FLYVEREN MENS VI FLYVER

– Jesper Machholm

 

Sams Island Distillery er et mikrodestilleri på Samsø
– startet af Mads Nielsen og Jesper Machholm i 2017.

Vi er så heldige at vi til daglig bor, arbejder og lever vores liv på Samsø. Omringet af saltvand, drømme, forliste vikingeskibe og en bevidsthed om at vi befinder os lige midt i verden.

Sams Island Distillery producerer både gin, Råm,
vodka, whisky & snaps, men vi stopper ikke der.
Vores kærlighed til den samske natur og de samske råvarer giver os lyst til at eksperimentere og lyst til at skabe nyt.

Velkommen

I Danmark skal man være 18 år for at købe alkohol. Derfor skal vi lige være sikker på at du er over 18 år.
By entering this site you are agreeing to the
Terms of Use and Privacy Policy.