FRA MARK TIL FLASKE
Råvarerne er rygraden i alle vores produkter og vi følger de enkelte råvarer tæt lige fra mark og grøftekant til flaske.
Vi ønsker at vise det bedste, Samsøs landbrug og natur har at byde på. Det lokale islæt – og den gode smag selvfølgelig – er altid afgørende for, at det netop er denne kombination af smagsnuancer vi destillerer.
Vores mæsk – grundbasen til vores spiritus – er baseret på aktuelle sæsonråvarer fra Samsøs dygtige avlere, mens gråbynke, enebær og orangemyrerne er fundet i øens smukke, fri natur. Det giver både mening smags- og bæredygtighedsmæssigt.
Vi har en meget tæt kontakt til alle de landmænd vi samarbejder med og får udelukkende råvarer fra en række særligt udvalgte leverandører og producenter, som vi har dyb respekt for.
Vi har respekt for traditionen bag destillering, men det er igennem vores eksperimenter med produkter fra hele verden, at vi er nået frem til vores forskellige typer af spiritus, hvor hovedingrediensen altid er friske råvarer fra den samske natur.